Træning

Hvad er ManuVision-træning?

ManuVision-træning er en træning, der går lidt længere. Træningen giver dig bl.a. …

Håndøvelser - gode ved kontorarme
ManuVision håndøvelser
  • øget styrke og smidighed
  • bedre kropsholdning
  • bedre balance – fysisk og psykisk
  • et mere frit og dybt åndedræt

Det er ikke bare styrketræning, yoga eller strækøvelser. Det er også mental træning, forbedring af kropsbevidsthed, beroligende og nervestimulerende. Under træningen arbejdes der meget med bevægelighed, balance, kropskontrol og åndedræt.

Gennem dynamiske øvelser, stræk og stillinger, kombineret med et frit og centreret åndedræt – øges koncentrationsevnen og evnen til at være til stede – kroppen og psykens sammenhæng forstærkes. Vores “kerne” styrkes.

Ved at have en stærk kerne og et frit åndedræt bliver vi stærkere og får bedre jordforbindelse, og dermed får vi bedre mulighed for ro og rummelighed.

Hvem er træningen for?

ManuVision-træning er for ALLE – mænd, kvinder, unge som ældre, dig med stillesiddende arbejde, dig der arbejder hårdt fysiskt, dig der ikke arbejder, for motionister og elite – kort sagt, det er en træningsform for alle, der vil holde sig i gang, komme sig selv nærmere og gøre noget helt særligt for kroppen.
Selv om, der er en udvikling i træningen, så er det ikke nødvendigt, at følge et forløb. Du kan starte når som helst i løbet af sæsonen. Selv om det er holdtræning, så er det DIG der træner, og du kan derfor altid falde ind.

Hvor kan jeg træne?

Du kan træne med hver mandag kl. 16.30-18.00 på Østre Skole i Slagelse.

Hvis sæsonen er startet – husk – DU kan altid starte!

Tilmelding?

Det er i denne sæson FOF, der varetager tilmeldingen – så find ManuVision-træningen på deres hjemmeside – eller klik HER

Træningen foregår i bare fødder og tøj du kan bevæge dig i. Du kan med fordel medbringe et lille håndklæde, hvis du ved du sveder.

Pris

Du kan finde priser på træningen i menupunktet <TRÆNING>.