Velkommen til

Hej,
Mit navn er Anders Hvilsom, og jeg er ejeren af ViaCorpo Krops- og Psykoterapi i Slagelse. Jeg har valgt at oprette denne infoside på min hjemmeside for at dele min personlige rejse og passion inden for kropsterapi og psykoterapi.

Født i 1971 og bosat i Vemmelev sammen med min kone og vores to børn, har jeg altid haft en dyb interesse og nysgerrighed for forbindelsen mellem kroppen og sindet. Denne interesse er blevet formet gennem mine egne livserfaringer, med alle de op- og nedture, jeg har oplevet.

Gennem mange år har jeg arbejdet inden for IT, undervisning og projektledelse, samtidig med at jeg har dyrket sport på forskellige niveauer. Jeg har været både tilskuer og eliteudøver, hvilket desværre førte til skader, der til sidst satte min krop og hjerne ud af funktion. Jeg har i lang tid ignoreret de signaler, smerter, tanker og mønstre, der forsøgte at fortælle mig noget vigtigt.

I 2012 traf jeg et afgørende valg – jeg besluttede mig for at bruge min erfaring til at hjælpe andre. Jeg ønskede at bidrage ved at hjælpe mennesker med at undgå og bearbejde nogle af de udfordringer, jeg selv havde været igennem. Derfor uddannede jeg mig som massør og akupunktør. Senere har jeg videreuddannet mig som kropsterapeut og træner hos ManuVision, og jeg er nu i gang med en uddannelse som psykoterapeut ved ID Academy. Jeg har erfaret, at denne kombination af behandlingsformer giver mig mulighed for at nå helt rundt om mennesket og hjælpe både med akutte og kroniske fysiske skader samt de mange tankemønstre, overbevisninger og udfordringer, som mange af os går rundt med.

Udover min professionelle uddannelse har jeg også personlige erfaringer med en række sportsgrene såsom løb, svømning, roning, triatlon, cykling og fægtning. Jeg har oplevet de belastninger og følgeskader, der kan opstå. Desuden har jeg på egen krop mærket, hvad det betyder, når psyken og kroppen siger stop.

På min infoside her på hjemmesiden vil jeg gerne dele mine erfaringer, viden og tilbud med dig. Mit mål er at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor jeg kan hjælpe dig med at genoprette balance mellem krop og sind. Jeg ser frem til at være en del af din rejse mod bedre velvære og trivsel.

Anders Hvilsom – uddannelse & kurser

Psykoterapeut, afsluttet 4. års uddannelse, ID Academy
Kropsterapeut & Træner, ManuVision, RAB i ManuVision
Åndedrætsterapeut – Level 1, Move2Peak
Fysiurgisk / Proces®massør, Læge- og fys. eksam, Innowell
Nakkeretning Masterclass, ManuVision
Psoas & Lyske, Center for Kropskultur
Lænd & Bækken, Center for Kropskultur
Sportsbehandling Masterclass, ManuVision
Speciale i sportsskader – behandling, forebyggelse, genoptræning og tapning, Innowell
Triggerpunkt-akupunktør, Innowell

Oh ja, og så er jeg uddannet maskiningeniør fra Kbh. Teknikum.

ViaCorpo – Krops- og Psykoterapi i Slagelse
Kropsterapeut Anders Hvilsom
Sdr. Stationsvej 39
4200 Slagelse

Tlf: +45 40 54 27 72
mail: info(på)viacorpo.dk

CVR: 34314667